۰۲ فروردین ۱۳۹۹
فروردین ۲, ۱۳۹۹

طرز تهیه مرمکه حلوای گردو

فروردین ۲, ۱۳۹۹ ۰ دیدگاه

طرز تهیه مرمکه حلوای گردو

مرمکه یکی از حلواهای خوشمزه خطه ی شمال کشورمان است که بسیار مقوی است و بیشتر در ماه رمضان پخته می شود.مواد لازم برای تهیه حلوا گردو :برنج نیم دانه ۵۰۰ گرم مغز گردو ۳۰۰ گرم شکر ۱/۵ لیوان شیره انگور ۱ لیوان روغن مایع ۱/۴ لیوان

طرز تهیه حلوای گردو :

برای تهیه مرمکه ابتدا برنج را حداقل به مدت ۳ ساعت در آب خیس کنید و آبکش کنید. مقداری از مغز گردوها را درشتر خرد کنید و بقیه ی آن ها را چرخ کنید.

سپس برنج را آبکش کنید و داخل تابه به مقداری روغن تفت بدهید سپس مغز گردوهای چرخ شده را اضافه کنید و مخلوط کنید با هم کمی تفت بدهید. اگر برنج زیاد تفت بخورد سفت و خشک می شود. سپس مقداری آب اضافه کنید. پس از جوش آمدن آب و لعاب دار شدن برنج، شیره انگور و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. آنقدر آب اضافه کنید که در این مرحله برنج کامل بپزد و زیر انگشت له شود.

بعد از کشیده شدن آب آن، مغز گردوهای درشت تر را اضافه کنید و هم بزنید و این همزدن را آنقدر ادامه بدهید تا حلوا وسط ظرف جمع شود و به روغن بیفتد. سپس آن را خوب له کنید.

بعد از آماده شدن آن را روی سینی چرب صاف و پهن کنید. و به روش مورد علاقه تان برش بزنید.

طرز تهیه حلوای گردو,نحوه پخت مرمکه

درست کردن حلوای گردو

نکاتی برای پخت حلوای گردو:

• به جای شیره انگور می توانید از شکر استفاده کنید.

• در صورت نداشتن برنج نیم دانه، می توانید برنج درسته را آسیاب کنید.

• هر چقدر میزان گردوی این حلوا بیشتر باشد خوشمزه تر می شود.

• برای روغن افتادن حلوا باید شعله را کم کنید و حدود ۲ تا ۳ ساعت حلوا را هم بزنید.

• در انتهای درست شدن حلوا، با توجه به ذائقه تان می توانید هل یا گلاب اضافه کنید.