۰۲ فروردین ۱۳۹۹
فروردین ۲, ۱۳۹۹

طرز تهیه ترشی آجیلی

فروردین ۲, ۱۳۹۹ ۰ دیدگاه

طرز تهیه ترشی آجیلی

مجموعه: انواع مربا و ترشیجات درست کردن ترشی آجیلی,تهیه ترشی با آجیل طعم ترشی آجیلی ملس است شما می توانید بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سرکه آن را کم یا زیاد کنید.

مواد لازم :

بادام هندی ۲۰۰ گرم
بادام ۲۰۰ گرم
گردو ۲۰۰ گرم
پسته ۲۰۰ گرم
برگه زردآلو ۲۵۰ گرم
آب جوش سه و نیم پیمانه(۶۰۰ میلی‌لیتر)
سرکه سفید سه و نیم پیمانه(۶۰۰ میلی‌لیتر)
چوب دارچین چند تکه کوچک
هل یک و نیم قاشق چایخوری

طرز تهیه :
تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خیس کنید و پوست آن‌ها را جدا کنید.
آن‌ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملاً خشک شوند.
برگه‌ها را ۱ شب با آب‌جوش خیس کنید تا کاملاً نرم شوند سپس سرکه را هم اضافه کرده و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد.

سپس آن‌ها را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید تا به صورت سس در آید بعد ادویه‌ها و آجیل را هم اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید و بعد از سرد شدن ترشی را در یک شیشه تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

نکته :
۱ – تمام آجیل‌ها باید به صورت خام مصرف شوند.
۲ – طعم این ترشی ملس است شما می توانید بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سرکه آن را کم یا زیاد کنید.